Cautare

10605 de rezultate pentru "doi tineri morti in accident de motocicleta" (3.35 secunde)
Declaratii de presa sustinute de senatoarea PSD Gabriela Firea, candidata Partidului Social Democrat la functia de Primar General al Primariei Capitalei, dupa depunerea candidaturii / Comunicat de presa PSD Mi-am depus candidatura pentru inalta si plina de responsabilitate functie de primar general al Capitalei.
Tinerii au pornit, sambata dupa-amiaza, plini de speranta spre centrul Baniei. Au protestat impotriva acordului ACTA cu masti, pancarte si mesaje sugestive, asa cum au facut oameni din toata Europa in ziua de 11 februarie.
Rezultatele unui sondaj de opinie comandat de Partidul Democrat- Liberal, care a fost facut public ieri, dezvaluie o serie de aspecte spectaculoase.
Adrian Nastase este autorul unui articol important, publicat pe blogul sau si reluat de AmosNews. Puteti citi in continuare textul integral al articolului intitulat: ... Cum va arata si ce rol va avea in viata publica romaneasca viitorul parlament? Toti suntem de acord ca actualul parlament a fost un esec.
In acest an, vor mai fi finalizate inca aproximativ 4.000 de locuinte pentru tineri prin Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL).
Banca Mondiala anunta inceperea inscrierilor pentru o noua serie a programului "The World Bank Young Professionals Program", prin care institutia financiara internationala recruteaza tineri profesionisti din toate tarile membre printre care si Romania.
Tinerii intreprinzatori isi infiinteaza firme pe banda rulanta, dar ramane de vazut daca pot lua bani nerambursabili de la stat.
Trei tineri craioveni imbina armonios cultura cu afacerile. Ei au dezvoltat in Banie o companie care se ocupa cu vanzarea de carti on-line.
O retea de traficare a plantelor etnobotanice a fost destructurata ieri, in urma unei operatiuni de amploare coordonata de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - biroul teritorial Botosani.
Cosmarul trait de o fata de 18 ani. A fost dusa pe un camp si VIOLATA de 7 tineri. Agresorii au fost prinsi de politie O fata de 18 ani din judetul Vaslui a fost violata de 7 tineri intr-o masina pe un camp.
Camera Deputatilor a adoptat ieri in unanimitate o hotarare prin care sunt repartizate locurile ce revin fiecarui grup parlamentar in comisiile permanente.
Directorul general al Directiei Afaceri Globale, Petru Dumitriu, a precizat, ieri, ca romanii Ilie Nelu si Adrian Gancea sunt arestati in Irak pentru incalcarea regulamentului de ordine interioara a bazei militare americane unde lucrau si deocamdata nu sunt acuzati de spionaj.
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declaratie politica intitulata "Ziua Mondiala Fara Tutun", pe care o puteti citi in continuare.
Parintii adolescentului din Mehedinti, care a provocat accidentul in care si-au pierdut viata trei tineri, se intorc de urgenta in tara pentru inmormantare. ... In schimb, cele doua fete decedate in accident vor fi inmormantate sambata.
Cristian Tudor Popescu, senior editor al ziarului Gandul, a scris un articol emotionant despre filmul "Valurile Dunarii", "Casablanca" romaneasca, ramas in sufletul oamenilor din China, dar uitat de majoritatea romanilor Oare cati romani, intrebati care sunt filmele lor romanesti preferate, ar numi Valurile Dunarii, bijuteria lui Liviu Ciulei si Titus Popovici din 1959?
In perioada sa pamanteana, Ilie a savarsit pacate, cel mai mare fiind uciderea parintilor sai la indemnul diavolului, pacate pe care le-a ispasit in moduri diferite si din aceasta cauza Dumnezeu l-a iertat, l-a trecut in randul sfintilor si l-a urcat la cer intr-o trasura cu roti de foc trasa de doi sau de patru cai albi inaripati.
De la tragedia din clubul Colectiv, bilantul victimelor decedate se ridica la 29. Printre ei se afla si doi tineri arhitecti. ... Au fost uniti de o dragoste imensa, dar si de pasiunea pentru arhitectura. Aveau o relatie de cativa ani si planuri marete.
Doi baieti, gemeni, in varsta de 4 ani, se numara printre cele 46 de victime ale accidentului cumplit care a avut loc marti, in Bulgaria.
Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi au solicitat, luni, mandat de arestare in lipsa a unui tanar, care ar fi de origine marocana, suspectat in cazul celor doi tineri gasiti morti la sfarsitul saptamanii trecute, intr-o vila dintr-un cartier rezidential.
Alerta in orasul francez Marsilia! O masina a intrat in doua statii de autobuz. ... Nu este clar in acest moment daca este vorba despre un accident sau despre un act intentionat.
google-analytics.com